Tudja meg, hogyan erősíti immunrendszerünket a huminsav

949
HOZZÁSZÓLÁS:

A huminsavak a növényi biomassza bomlási folyamatának eredményeként jönnek létre. Ez a folyamat akár több millió év hosszú is lehet.huminsav

Milyen jótékony hatásai vannak szervezetünkre nézve?

Cikk hirdetés 8.

A huminsav elképesztő módon erősíti immunrendszerünk hatékonyságát, ami által jelentősen lerövidítheti egy betegségből való kilábalás idejét is. Mindeközben feltölti szervezetünket a létfontosságú ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, melynek köszönhetően nagymértékben támogatja a méregtelenítési folyamatokat is.

A huminsav egyaránt fokozza fizikai és szellemi tejesítőképességünket. A huminsavban rengeteg ásványi anyag és nyomelem található, ráadásul biológiailag aktív, azaz nagyon jól felvehető és hasznosítható formában.

A huminsav egy rendkívül erős és hatékony természetes antibiotikum és vírusellenes hatóanyag, ezért nem is csoda, hogy az emberiség már évezredek óta alkalmazza, s manapság már tudományosan is alátámasztottak rendkívül értékes hatásai.

Immunrendszerünk csak abban az estben képes megfelelően működni, amennyiben megkapja a számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, mivel ezek hiányában nem tudja kellő hatékonysággal felvenni a harcot a különféle kórokozókkal, de a szervezetben keletkező degeneratív folyamatok ellen sem képes hatékonyan fellépni.

Tehát immunrendszerünk – s így teljes szervezetünk egészsége – szempontjából létfontosságú, hogy folyamatosan ellássuk a szükséges ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és tápanyagokkal.

Ráadásul mindemellett a huminsavak fokozzák a különböző enzimek működését is, valamint roppant hatékonyan képesek semlegesíteni a sejteket folyamatosan romboló szabadgyököket, melyek rengeteg problémát és betegséget képesek okozni szervezetünkben.

Huminsavval a vírusok ellen

A huminsav nagyon hatékony vírusölő is, ráadásul mivel teljesen természetes, így nem okozhat káros mellékhatásokat sem, hanem épp ellenkezőleg, erősíti és támogatja teljes szervezetünket.

A huminsavak háromféleképpen fejtik ki hatásukat a vírusok ellen:

  • Megkötődnek a vírusok fehérjeburkán, s ezzel akadályozzák a szöveteken történő adszropciót. Ezután a vírus-huminsav komplex bekerül a véráramba, majd pedig az immunrendszer védekezőrendszere inaktiválja a vírusokat.
  • Fokozza a sejtek energiatermelését, ami által erősíti az immunsejteket, melyek így jóval hatékonyabbá válnak a vírusokkal szemben.
  • Méregteleníti szervezetünket, minek hatására az jóval több energiát képes a vírusok elleni harcra felhasználni.

 

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a Huminsav immunerősítő és egyéb jótékony hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat erről a védekezőképességet fokozó anyagról!

949
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3461
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]