Ezért bivalyerős immunerősítő a kolosztrum

1052
HOZZÁSZÓLÁS:

A kolosztrum vagy más néven előtej a természet egyik legcsodálatosabb immunerősítő anyaga, mely éppen azért termelődik a nőstény emlősökben a szülést követően, hogy segítse az újszülöttek immunrendszerének megerősítését.kolosztrum1

Cikk hirdetés 8.

Azonban szerencsére manapság már mindannyiunk számára elérhető a védekezőképesség jelentős fokozása a kolosztrummal, minek köszönhetően jóval nagyobb eséllyel kerülhetjük el a különféle fertőző és egyéb betegségeket.

A kolosztrumban többek között találhatóak immunstimuláló enzimek, antitestek, fehérjék és növekedési faktorok is, melyek kitűnően támogatják immunrendszerünket, s így teljes szervezetünket védelmezik.

Hogyan erősíti immunrendszerünket a kolosztrum?

  • A kolosztrum ellenálló-képességet fokozó hatását leginkább a benne található úgynevezett transzfer faktoroknak köszönheti, melyek olyan molekulák, amik képesek átvinni az immunválasz tényezőit egy másik szervezetbe is.
  • A transzfer faktorok szabályozni és fejleszteni tudják a befogadó szervezet immunrendszerét, sőt, arra is képesek, hogy megtanítsák, hogyan ismerjen fel egyes antigéneket, és hogyan közvetítse a tudat felé, hogy azok jelen vannak a szervezetben.
  • A kolosztrum manapság a leggazdagabb ismert forrása ezeknek a felbecsülhetetlen értékű transzfer faktoroknak.
  • A szarvasmarha kolosztrumban olyan értékes transzfer faktorok találhatóak, mint a hidrogén-peroxid és az IgG-típusú immunoglobulinok. 
  • A hidrogén-peroxidot folyamatosan termelik egészséges sejtjeink annak érdekében, hogy védelmet biztosítsanak a betolakodó kórokozókkal szemben. 
  • A kutatók reményei szerint a transzfer faktorok hamarosan gyógyíthatják akár az olyan súlyos betegségeket is, mint amilyen az AIDS vagy az ebola.
  • A kolosztrum képes fenntartani a szervezetben a folyamatos immunitást, mely mindannyiunknak kedvező, s különösen jótékony hatású a sportolók számára, mivel náluk az edzések és a versenyek hatására gyakran legyengül a szervezet védekezőképessége, s így fogékonyabbá válnak a fertőző és egyéb betegségekre.

Amennyiben szeretne még több érdekes és hasznos információt megtudni a Kolosztrum immunerősítő és egyéb kedvező hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat az előtej kivételes egészségmegőrző képességeiről!

1052
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3424
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]