Milyen étrend erősíti az immunrendszert?

1410
HOZZÁSZÓLÁS:

Már ma egészségesebben szeretne táplálkozni? A kulcsszó a változatosság. A fitokemikáliák (sejterősítő növényi vegyületek) bevitelének leghatékonyabb módja, ha sokféle gyümölcsöt és zöldséget escanstockphoto14415330zik. Rakja tele a tányérját minél színesebb ételekkel. Narancssárga édesburgonya, piros paradicsom, sötétzöld spenót és rózsaszín grépfrút: immunerősítő táplálék a testnek, öröm a szemnek és a léleknek.

Sosem késő elkezdeni

Cikk hirdetés 8.

Nem kell megijedni, ha valaki egészségtelenül táplálkozott korábban, az immunrendszer ugyanis visszanyerheti egyensúlyát. A Pennsylvania Állami Egyetem táplálkozástani szakértője, dr. Namanjeet Ahluwalia szerint folyamatosan keletkeznek immunsejtek. ,,Úgy kell gondolni a szervezetre, mint ami az immunválasz szempontjából az állandó áramlás állapotában van.” Ebből adódik, hogy a megfelelő táplálkozás fenntartásával hatékonyabbá tehető az immunrendszer működése.

Dr. Ahluwalia azt tapasztalta, hogy ha valaki figyel az étrendjére, az életkor sem különösebb kockázati tényező. Egy vizsgálat során idősebb és fiatalabb nőket hasonlított össze, és arra a megállapításra jutott, hogy az egészséges étrenden élő korosabb személyek ugyanolyan erős immunrendszerrel rendelkeznek, mint a fiatalabbak.

1410
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
2
  1. Csordásné Szabó Bea szerint:

    Színes tálalás otthon nagyon bejött. A gyerekek szívesen eszik meg a különböző zöldéségeket (paradicsom, paprika, újhagyma, bébispenót). Fontos,hogy minél előbb elkezdjük az egészséges táplálkozásra való nevelést és példát mutassunk gyerekinknek.

  2. Jankovics Klára szerint:

    Valahogy kiskorom óta kedvelem a zöldségeket és nem azért mert egészségesek, hanem egyszerűen finomak. Az ízléses tálalás pedig a szemet is jóllakatja.

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

3461
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]